SYSTEMISCH ONDERNEMEN:

Een week lang de diepte in
De invloed van systemen op je ondernemerschap

Normaal €247.- NU GRATIS! 

Simone Levie (business coach) & Katelijne Vermeulen (coach en therapeut) helpen je in een week te transformeren. Je zal meer geluk, liefde, overvloed en flow ervaren.

  • Je business gaat groeien omdat je de tools krijgt om te doen, maar ook dat je inzichten krijgt waarom je dingen nog niet doet.
  • We starten met een kick off masterclass
  • Je krijgt meditaties, een hypnosessie en we gaan werken met opstellingen
  • Je gaat ontdekken wat je systeem van herkomst over je zegt.
  • Je krijgt inzichten in je chakra's.
  • Maar je krijgt daar bovenop ook hele praktische en strategische business tools.
  • Omdat wij weten dat je ondernemerschap je grootste persoonlijke ontwikkelingsreis ever is.
  • Omdat we geloven dat persoonlijke ontwikkeling en business hand in hand gaan.
  • Dit programma duurt 5 dagen, is online en is helemaal gratis. 
  • Je krijgt iedere dag een werkboek


Wil je meer weten over systemisch werk? Wil je meer leiderschap? Wil je groeien als ondernemer en als mens? Wil je in een hogere energie komen? Schrijf je hieronder in.

© Copyrights by Levie Company. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Contact

Note: Dit aanbod is tijdelijk
We blijven je na dit programma inspireren. Alleen als jij dat wilt.
Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven. 

Deze site is geen onderdeel van de Facebook website, Instagram of Facebook Inc. Deze site is ook niet ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

DISCLAIMER: Wij geloven niet in "Get-Rich-Quick" programma's. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor onze programma's ontworpen zijn. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie, programma's of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Eens?

Wij zijn hier om jou te helpen, dat doen we door onze beste strategieën met jou te delen. Maar, niks op deze pagina, op onze website of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. Financiële cijfers die genoemd worden op deze website of op een van ons andere pagina's of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorafgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.